Funderar på att starta eget

Funderar på att starta eget

Hallå där bloggen! Idag är det en tämligen lugn dag på jobbet, jag har mest egentligen suttit och dagdrömt. Det är dock inget som jag tycker om, eftersom att dagarna oftast känns så himla långa då. Jag har en liten plan på att kanske starta ett eget företag vid sidan om mitt arbete och det här är något som jag har funderat på ett tag, men nu känner jag verkligen att ett beslut bör fattas. Det är absolut en pengafråga men jag har hört att man genom privatrådgivning kan få ett bra låneavtal som i så fall kan möjliga göra den här visionen. Samtidigt så vet jag inte riktigt om det är rätt att starta någonting vid sidan av, har jag tiden att ta hand om det. Jag hade absolut inte gett upp men det finns inte mycket att göra om tiden inte räcker till. Även fast det finns mycket som jag tvekar på så kan jag på något sätt inte släppa den här tanken, det finns någon känsla som säger att jag hade haft goda chanser att lyckas. Jag kanske skulle ta och boka privatrådgivning i Västerås för att diskutera lite med människor som vet vad det innebär att starta eget och som har erfarenheter från folk som befinner sig i min situation. Innan jag bokar privatrådgivning så kanske det är bra att räkna ihop hur stor summa som jag hade behövt för att kunna komma igång med ett eget företag, för min idé kräver nämligen ett visst kapital. Jag tror det är många som har drömt om att starta eget fast, problemet är nog att det ofta stannar vid att vara just en dröm. Är det nu som man ska ta det där klivet och göra verklighet av det hela istället, jag tror faktiskt det. Det är åtminstone värt ett försök.


Kommentarer är stängda.