Jag behövde hjälp att montera mina nya möbler

Jag behövde hjälp att montera mina nya möbler

Hallojsan! Jag har flyttat igen och den här gången ville jag inte ha med mina gamla och slitna möbler, så det mesta åkte till återvinningsstationen och kasserades. Jag har satsat på en hel del platta paket från Jysk bland annat och det blev problem med en gång så fort jag öppnade det första paketet. Jag förstod nämligen inte monteringsanvisningen och det riktigt hettade till i kinderna, så irriterad blev jag. Jag behövde hjälp, och det finns ett företag inom möbelmontering i Linköping som jag fick som tips utav en vän. Hon hade förvisso inte vänt sig dit för att få hjälp med att montera ihop möbler, nej, hon hade vänt sig till dem för att få hjälp att flytta ett piano, och i samband med det hade hon fått veta att HogstaBuss & Godstransporter som är namnet på det här företaget som är en flytt- och transportfirma, även kan hjälpa till inom möbelmontering i Linköping med omnejd. Jag lyfte på luren och ringde till företaget som redan efter ett par dagar kom hem till mig och satte ihop bland annat ett skrivbord och en bokhylla i flera sektioner. De klarade av att montera ihop möblerna galant, och jag måste säga så här med facit i hand att det var bra att jag insåg mina begränsningar och istället anlitade hjälp. Annars hade jag väl fått en stroke eller något i den stilen, ha ha, men nu slutade allting väl som tur är. Jag är nog inte den enda personen som inte förstår en monteringsanvisning, det riktigt snurrar i huvudet när jag ser en, och är det så för er också så kan det vara bra att ni vet om att även ni som befinner er i Linköping med omnejd och som behöver få hjälp att montera möbler alltid kan vända er till HogstaBuss & Godstransporter. 


Kommentarer är stängda.