Odéns Byggservice AB

Odéns Byggservice AB

Hallå, hallå! Varmt välkommen ska du vara hit för ännu ett inlägg, min tanke med det här inlägget är att prata närmare om ett företag som under det senaste har varit till stor hjälp. Företaget heter Odéns Byggservice AB och har hjälpt mig och mitt jobb med solceller i Berg.

Under ett par år har jag jobbat på ett och samma jobb, det är ett lite mindre företag som jag fullkomligt älskar. Jag jobbar på ett lite mindre café med att framförallt baka och laga ihop det vi säljer. För ett tag sedan började vi diskutera kring vår el, de senaste månaderna hade elkostnaderna sprungit iväg något kopiöst. Vi velade fram och tillbaka under en lång period för att hitta den perfekta lösningen, det slutade med att vi bestämde oss för att byta till solkraft. Då tog vi hjälp av Odéns Byggservice AB med solceller i Berg, vi hade hört mycket bra om dem sedan tidigare och visste därmed att vi skulle få bra hjälp av dem. De hjälpte oss att hitta rätt solceller utifrån vårt behov, när vi väl hade hittat solceller som kändes bra fick vi även hjälp av dem med att installera och montera. Allt som de hjälpte oss med var helt underbart, vi hade inte kunnat klara oss utan den hjälpen vi fick av dem. Med det här inlägget skulle jag vilja passa på att rekommendera det här företaget om någon av er också vill ha hjälp med solceller i Berg. Dessutom skulle jag vilja rikta ett riktigt stort tack till dem för deras fantastiska jobb.


Kommentarer är stängda.